divendres, 15 de juny del 2007

Sortida al Parlament (25 abril 2007)








El dia 25 d'abril de 2007 els alumnes de 4t d'ESO van efectuar una sortida al Parc de la Ciutadella i al Parlament de Catalunya.
Vam baixar a la parada de metro de l'Arc de Triomf i vam iniciar el recorregut de la sotida contemplant l'arc de triomf i els diferents monuments que hi ha al passeig Lluís Companys. Seguidament vam entrar al parc de la Ciutadella i vam anar observant les diferents construccions que resten en peu i que van ser bastides per a l'Exposició Universal de Barcelona de 1888 ( el Castell dels tres dragons, el Museu de Geologia, l'Hivernacle i l'Umbracle).
Acabat l'esmorzar, vam vorejar l'estàtua eqüestre de Joan Prim -artífex de la devolució de la Ciutadella a la ciutat de Barcelona -, seguidament i després de veure l'escultura "El desconsol" de Josep Llimona vam entrar a l'edifici del Parlament i vam fer la visita guiada de les diferents dependències, d'entre les quals cal destacar l'hemicicle i el saló dels passos perduts. Acabat el recorregut vam retornar a l'institut seguint el mateix itinerari que a l'anada.